Reacties (niet zichtbaar) vanaf maandag 18-1 weer wel

Door een probleem aan de achterkant van het systeem, zijn de reacties op de blogs niet (meer) zichtbaar voor bezoekers. Ze komen in mijn auteurslogin wel binnen, dus ik lees ze wel, maar ik kan ze even niet zichtbaar maken. Medewerkers van Boekscout zijn op de hoogte, ik ga er vanuit dat dit probleem wel opgelost wordt. (inmiddels gebeurd)

In diverse brievenbussen zijn vandaag pakjes bezorgd met een gedichtenbundel en in mijn app en mail komen mooie reacties binnen. Ook veel collega's hebben de afgelopen tijd hartverwarmend gereageerd, het maakt me soms gewoon even stil (en dat zijn ze niet gewend van me :)

Morgen hoop ik contact te hebben met een aantal boekwinkels voor een beetje promotie en dat vind ik nog wel een dingetje... Maar ja, laat ik het goede doel maar voor ogen houden, en het is toch ook wel heel mooi om te mogen doen!

Als ik de bundel zie liggen met die prachtige zonsondergang, gaat het soms van binnen zachtjes zingen: Wat zal ik met Gods gunsten overladen, die trouwe Heer' voor Zijn genâ vergelden; ik zal Uw Naam met dank-erkentenis verheffen... (Ps.116:7 en 10 berijmd)


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Hoihoi Corrie,

We hebben de gedichtenbundel vorige week ontvangen.
Wat ontzettend mooi gedaan.

Ik heb hem nu aan mijn schoonmoeder geven om te lezen en die was er ook heel erg van onder de indruk, op een hele positieve manier :)

Dank je wel :)
C.M., op 18-01-21
Fijn om te horen Claudia, wat mooi dat het ook bij je schoonmoeder positief indruk maakt. Bedankt en liefs, Corrie
Dag Corrie,

Kan je contact opnemen met mij?

Hart Groeten.
Antoinette Duijster, op 19-09-23
Hallo Antoinette, ik ben in verband met een verhuizing al een tijd niet meer actief geweest op deze site dus ik zie nu pas je bericht. Ik heb helaas geen gegevens van je... Groetjes, Corrie

Reacties (niet zichtbaar) vanaf maandag 18-1 weer wel

Vrede op Golgotha

Stille nacht - vrede op aarde

De stilte die ze achterlaat

Levens genomen - Leven gegeven

Goud uit de hemel