Het is zover

De promotiemail is verzonden naar iedereen die hier toestemming voor heeft gegeven, dus het uiterlijk van de bundel is nu bekend. De eerste reacties komen binnen via app en mail, en o, wat is dit leuk! De foto op de cover is het uitzicht op rivier de Merwede in Werkendam. Deze foto heb ik afgelopen zomer gemaakt tijdens een prachtige zonsondergang, mijn zoon Niels heeft deze bewerkt voor de cover. Ik ben natuurlijk bevooroordeeld, maar het resultaat van zijn inspanningen mag er zijn! Dank je wel Niels!

Het eerste exemplaar van de gedichtenbundel is onderweg naar mij, maar de bezorging heeft vertraging opgelopen. Het is nog steeds ongelooflijk druk bij PostNL. Hopelijk komt het vandaag of morgen, ik wacht het (on-)geduldig af :)

Na het schrijven deze blog, lag het op de deurmat. Wat ziet het er mooi uit, ik werd er stil van, en dankbaar ...


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Ha Corrie, ik lees nu pas al je blogs enzo. Ben zo druk als een "oud baasje" af en toe.
Maar wat fijn joh, dat je de bundel nu binnen hebt. Zal zeker best spannende tijd geweest zijn.
Wij gaan hem zeker bestellen hoor. Hoop het met vermaak te mogen lezen.
Hopelijk mag het voor velen tot zegen en bemoediging zijn.
Wat is de Heere goed he, dat je de kunde kreeg om dit tot stand te brengen.

Hartelijke groet van Co en Gina Korver
Gina Korver, op 08-01-21
Dank je Gina, voor je hartelijke woorden. Ik hoop ook zeker dat er iets goeds uit mag komen.
Groetjes, Corrie
Goedemorgen.
De bestelling is de deur uit. Eerdere pennenvruchten geven wel verwachting. Bij ons komt 'Spijsoffer - na regelmatig lezen- te staan naast drie bundels in onze boekenkast van een andere Werkendamse dichteres ( mevr. van de Schoot- van Dam). Natuurlijk heeft één Werkendammer een ereplaats met: De lofzangen Israëls!!
We wensen je bundel een goede opgang! Met een vriendelijke groet uit de Willem Teellinckstraat.
Fam. Karens, op 11-01-21
Dank voor de mooie reactie en goede wens! Het is in Werkendam blijkbaar een goed klimaat voor dichters/dichteressen :) Veel genoegen in het lezen, ik hoop dat er herkenning mag zijn.
Hartelijke groet, Corrie
Hoi Corrie, van harte gefeliciteerd! Je boek ziet er mooi uit. Lekker hollands en voeten goed op de grond.
Ik heb getwijfeld, maar ik heb je boek net besteld. Het eerste gedicht sprak me aan, ik wil meer lezen. Al ben ik voorzichtig, omdat ik niets weet van jouw geloof.... Maar ik ken jou genoeg, denk ik :-)..
Mieke de Graaf, op 14-01-21
Wat mooi dat je het gekocht hebt Mieke! Tip: soms moet je het lezen van gedichten op dezelfde manier aanpakken als het (leren) luisteren naar klassieke muziek. De eerste keer hoor je heel veel 'herrie' maar hoe vaker je luistert, hoe meer je het waardeert en hoe mooier de klanken worden. Ik hoop dat je zo de bundel doorleest om een totaal beeld te krijgen. Enne... je hebt mijn mailadres en telefoon ;)
Lieve groet, Corrie
Hoi mam.

Heel leuk dat de bundel eindelijk uit is en dat er zoveel positieve reacties op de blog staan! De voorkant heb ik met alle plezier gemaakt en ik ben tevreden met het resultaat. Hij ziet er gedrukt nog beter uit dan op mijn computer :)

Veel succes nog met de bundel en ik hoop dat meer mensen hem te zien krijgen. Groetjes!
Niels Pruissen, op 22-01-21
Ha Niels, leuk dat je even reageert! ;) De kleuren zijn inderdaad prachtig en ik ben ook heel tevreden. Ik vind het ook zó mooi dat jouw naam in mijn gedichtenbundel staat bij foto en cover. Nogmaals bedankt voor je werk! Liefs, mama

Het is zover

Vrede op Golgotha

Stille nacht - vrede op aarde

De stilte die ze achterlaat

Levens genomen - Leven gegeven

Goud uit de hemel